Arbejdsmiljøkursus

Projekttype

Animationsvideoer og SCORM filer til E-læringskursus om arbejdsmiljø

Kunde/industri

E-læringsplatform for professionel udvikling inden for restaurationsbranchen

Mål & udfordringer

Kunden ønskede at skabe et engagerende og informativt e-læringskursus, bestående af animationsvideoer samt læringsforløb i SCORM format, som der kunne øge bevidstheden omkring sikkerhed og arbejdsmiljø i restaurationsbranchen. Udfordringen lå i at formidle teknisk og regulatorisk information på en letforståelig og brugbar måde.

Vores rolle

ContenTribe var ansvarlig for at udvikle og producere en serie af animationsvideoer, der skulle være den bærende del af kurset. Vores rolle inkluderede storyboard, design, animation, og lydarbejde. Efterfølgende stod vi også for udarbejdelse af filerne hvori videoerne præsenteres sammen med læringsmål og forskellige quiz formater.

Løsning

Vi skabte en række animerede scenarier, der realistisk illustrerer forskellige restaurationsmiljøer og de potentielle farer. Gennem brug af karakteranimation og storytelling, formåede vi at gøre indholdet tilgængeligt og engagerende, samtidig med at de nødvendige sikkerhedsprocedurer blev kommunikeret klart. Læringen blev forankret hos modtageren ved at pakke videoerne ind i SCORM filer, hvori der blev designet en række forskellige quiz og test moduler.

Resultater

Kurset blev meget vel modtaget, med en markant forbedring i både kursisternes testresultater og deres evne til at anvende læringen i praksis. Klientfeedbacken understregede, hvor meget mere engagerende materialet var sammenlignet med traditionelle metoder. Der blev også opnået en stor forbedring i tilgængeligheden af materialet, sammenlignet med mere traditionelle formater for lignende undervisning.

Hvordan dette projekt kan Inspirere dit næste

Er du klar til at transformere den måde, dit team lærer på? Lad os hjælpe med at gøre dine uddannelsesmaterialer lige så levende og engagerende. Med ContenTribe ved roret kan vi navigere gennem komplekse informationer og skabe e-læringsoplevelser, der virkelig hænger ved. Lad os sammen tage skridtet og gøre lærdom til noget, der inspirerer hver dag.