Bureau

Samarbejdet med marketing- og designbureauer kræver effektivt samarbejde, kreativitet og en skarp æstetisk sans. Vi har haft fornøjelsen af at skabe visuelle identiteter, præsentationer, marketing materialer og meget mere, der afspejler de projekter vi har været en del af igennem tiden. Vores design supplerer bureauernes visionære arbejde og efterlader et varigt indtryk hos klienter og interessenter.
Udfoldelse af Kreativt Potentiale

Aktivering af Marketing og Designmæssig Ekspertise

Styrkelse af Bureauer Gennem Kreativ Kompetence

I marketing- og designbureauers verden arbejdes der meget med balancen mellem kreativ udfoldelse og effektiv eksekvering. Hos ContenTribe anerkender vi de unikke krav og ambitioner, som et bureau har. Vores samarbejde med disse bureauer er et bevis på vores evne til at omsætte de mangeartede projekter og idéer til visuelle og konceptuelle mesterværker der står i tråd med den overordnede brand identitet såvel som rammerne for de enkelte projekter.
Det handler om at fange folks opmærksomhed og fortælle en historie, der sidder fast. Hos os får du en partner, der virkelig forstår spillereglerne.

Vi designer alt fra flashy logoer, der får folk til at kigge to gange, til præsentationer, der gør dit pitch til noget, folk husker. Det handler ikke kun om at lave noget flot; det handler om at lave noget, der resonerer med dem, du prøver at nå.

Så hvis du leder efter en kreativ partner, der kan give dit bureau et boost og hjælpe med at gøre dine kunder til superfans, så hop med på vognen. Vi har allerede hjulpet en masse bureauer med at opnå den wow-faktor, de søgte, og vi er klar til at gøre det samme for dig. Sammen kan vi skabe noget, der både ser godt ud og fungerer i praksis.

Virksomheder vi er glade for at have hjulpet

Vores netværk af samarbejde

Projekter

Vores Projekter

Vi Tilbyder Disse Services

Vores Premium Bureau Tjenester

Vi samarbejder med virksomheder af alle størrelser og inden for et bredt udvalg af brancher for at hjælpe dem med at nå deres mål.

Grafisk Design

Drag dit publikum ind i visuelle kreationer, der efterlader et varigt indtryk. Vores tjenester inden for grafisk design dækker et bredt spektrum af medier, lige fra det digitale til det trykte, og alt sammen med et skarpt øje for æstetik.

Digitalt

Styrk din online tilstedeværelse med fængende visuals, der rækker ud over skærmens begrænsninger. Vores digitale grafiske design-tjenester er dedikeret til den digitale verden, hvor iøjnefaldende grafik, bannere, sociale medieopslag og web-elementer forenes for at skabe en overbevisende fortælling.

Print

Til de øjeblikke, hvor en håndgribelig oplevelse er vigtig, bringer vores tryktjenester dine designs til live på papir. Lige fra visitkort, der efterlader et varigt førstehåndsindtryk, til brochurer, der fortæller din historie, resonerer vores trykløsninger med dit publikum på et personligt niveau.

Video

Visuel fortælling i levende billeder er hjertet af moderne kommunikation. Vores videotjenester omdanner de rå optagelser til fængslende fortællinger. Fra virksomhedspræsentationer til indhold til sociale medier.

Redigering

Vi former rå optagelser til sammenhængende fortællinger. Vores redigeringstjenester omdanner de enkelte dele til helhedsoplevelser og sikrer, at hver enkelt video er fyldt med følelser, det rette tempo og formål.

Animation

Animation er et område med uendelige muligheder, hvor det ofte kun er fantasien der sætter grænserne. Vores animationstjenester dækker et bredt spektrum, fra 2D animationer og infografik til motion graphic og meget mere.