Promoveringsvideo

Projekttype

Promovideo til Sociale Medier

Kunde/industri

E-læringsplatform for professionel udvikling inden for restaurationsbranchen

Mål & udfordringer

Kunden ønskede at markedsføre et online kursus, der lærer kaffeentusiaster at mestre kunsten at brygge den perfekte kop kaffe. Udfordringen var at skabe en tiltalende og informativ video, der kunne fange professionelle og kaffeelskeres opmærksomhed på sociale medier og motivere dem til at tilmelde sig kurset.

Vores rolle

ContenTribe var ansvarlig for produktionen af en høj-kvalitets promovideo. Vi stod for konceptudvikling, storyboard, optagelse, redigering og efterbehandling af videoen, som skulle fremhæve kursets fordele og undervisningsmiljø.

Løsning

Vi producerede en video med blikfang, godt tempo og et skarpt budskab, der viser det indhold man kan forvente af kurset, samt hvad man kan få ud af at tage kurset. Vi brugte blandt andet slow-motion og close-ups for at fremhæve den sensoriske oplevelse af kaffebrygning.

Resultater

Videoen genererede betydelig interesse og engagement på sociale medier samt ved e-mail marketing, hvilket resulterede i en tilfredsstillende stigning i tilmeldinger til kurset.

Hvordan dette projekt kan Inspirere dit næste

Overvejer du at lave få hjælp til klipning og redigering af videoer til markedsføring? Lad ContenTribe hjælpe dig med at fortælle dine buskaber gennem en visuel fortælling, der inspirerer og engagerer dit publikum. Vores erfaring med at skabe fængende indhold kan hjælpe med at løfte dit brand og din forretning til nye højder. Tag det næste skridt og bliv en del af vores stamme af succesfulde online marketeers.

Relaterede projekter