FAQ

Velkommen til vores FAQ, din guide i ContenTribe-stammen.

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi støder på i vores arbejde med at bringe idéer til live. Vi deler glædeligt ud af vores erfaringer for at gøre din rejse med os så klar og enkel som muligt.

Har du spørgsmål, vi ikke har dækket? Så kontakt os. Stammen står klar til at hjælpe.

Få svar på dine spørgsmål

FAQ

Vores team arbejder i øjeblikket fra 14 til 22 CET, mandag til fredag.

Vi holder lukket i weekenderne, så vi alle kan tilbringe lidt tid med vores familie og venner.

Hvis du har spørgsmål uden for åbningstiden, kan du sende os en e-mail på support@contentribe.dk, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Det korte svar er at vi læser din brand guide nøje og løbende holder vores designs og videoer op mod den. Hvis du ikke er helt på plads med den, eller den kunne klare en opdatering, så hjælper vi også meget gerne med denne del. På den måde har vi en fælles reference for hvordan jeres materialer skal udarbejdes.

I systemet der sætter rammen for vores samarbejde, har vi en dedikeret sektion der hjælper os begge med at tage højde for alle de vigtige dele af jeres brand, så som navn, font, farvekoder, tone of voice, industri/sektor, målgruppe, brand materialer som logo, animationer, forme og lignende.

Hos ContenTribe tror vi på styrken i stammens fællesskab. Vi er her for hinanden, og vi er her for dig.

Vi er en sammenslutning af kreative sjæle med en passion for at omsætte visioner til virkelighed. Vores unikke tilgang kombinerer dybdegående forståelse for storytelling med skræddersyede løsninger, der imødekommer dine specifikke behov, hvilket sikrer, at dit budskab ikke bare ses og høres, men kan mærks.

Vi er 100 meter mestre i de klassiske værktøjer som Photoshop, Premiere Pro og hele resten af Adobes værktøjskasse. Derudover udforsker vi løbende nye muligheder og inddrager dem i vores arbejde. På den måde kan du være sikker på at de nyeste AI muligheder bliver inddraget, der hvor det giver mening.

Kunst er subjektiv, og det er en udfordrende branche for alle. Vi forstår, at smag i design kan variere, og derfor tilbyder vi ubegrænsede revisioner af alle vores kreative materialer. Vi arbejder på dine designs, indtil du er 100% tilfreds.

Vi er en “pay-as-you-go” design og video service der forstår den økonomiske usikkerhed, vi alle kan stå overfor. Derfor skal du kun være med i vores stamme hvis du har lyst og mulighed.

Vi kræver ingen kontrakter eller forpligtelser for at tilbyde dig smukke designs og et stærkt fællesskab.

Absolut! Fordi vi ikke kræver nogen kontrakter eller forpligtelser, tillader vi dig at komme og gå som du vil og kun betale, når du skal bruge vores service. Vi opbevarer også dine designs og kildefiler i op til 6 måneder efter du har sat dit abonnement på pause, så vi kan starte, hvor vi slap.

Ja! Efterhånden som du fortsætter med at vokse, kan vi allokere flere og flere medlemmer til din stamme. Vi tilbyder bureau løsninger eller brugerdefinerede enterprise løsninger til større virksomheder og kan tage os af all din kreative behov under ét tag.

Bestemt!
Vi arbejder ofte sammen med andre bureauer om at tilbyde en design og video service.
ContenTribe kan både fungere som en en komplimenterende service til jeres andre løsninger, eller som et supplment der kan tilknyttes, når i har ekstra travlt med design og videoer.

Mens mange af designabonnementstjenesterne deler ligheder, mener vi, at de væsentligste forskelle findes i en virksomheds kerneværdier. Vi fokuserer på relationer, kvalitet og pålidelighed.

Vi sikrer, at hvert eneste teammedlem har en exceptionel forståelse for vigtigheden af kommunikation mellem kunde og designer. Her er vi i stand til at opbygge et forhold til vores kunder og gør vores bedste for at sikre, at alt andet; kvalitet og kvantitet, følger efter.

Funktioner i vores service:

  1. Design stamme: Vores service baner vejen for at kunne stille et fuldt designteam til vores kunders rådighed, i modsætning til en enkelt designer tildelt din konto.
  2. Video stamme: Vores grafik- og video løsning er MEGET populær, og det med god grund. Vi har produceret video i flere år og har blandt andet lavet video til de sociale medier i de sidste 5 år. Det betyder at stammen har omfattende erfaring med videoer og kan forstå dine behov og visioner på en unik måde.
  3. Designbibliotek: Vi giver adgang til et bibliotek af designs og videoer. Hvert design er lavet fra bunden og giver øjeblikkelig inspiration til din næste annonce eller design.
  4. Dashboard: Vores services håndteres i et skræddersyet dashboard for at sikre, at du har den mest intuitive og effektive oplevelse, når du anmoder om designs og videoer.

Vi fokuserer vores primære videotjenester på kort formats indhold. Dette kan være sociale medieannoncer, kreative indslag og e-læring, men vi tilbyder også et bredt udvalg af videotjenester såsom undertekster, animerede billeder, meme videoer, logo intro/outroer, YouTube-videoer og mere.

Vi sigter efter 2 arbejdsdage for grafik og 3 arbejdsdage for video. Selvom vi forsøger at levere alt så hurtigt som muligt, fokuserer vi først og fremmest på kvalitet. Større tidskrævende projekter kan tage mere end 2-3 dage at fuldføre, og vi vil sætte realistiske forventninger for dig, efterhånden som anmodningerne kommer ind.

Når vi siger ubegrænset, så mener vi det virkelig! Du er velkommen til at sende ubegrænsede design- og videoanmodninger når som helst. Husk dog på, at vi kun er mennesker og fokuserer på at give dig et produkt af højere kvalitet frem for at pumpe forudlavede skabeloner af lav kvalitet ud, som ikke vil være fair overfor din forretning og dit brand. Kvalitetsarbejde tager tid at fuldføre.

Du kan indsende så mange anmodninger, som du ønsker, der er virkelig ingen grænse. Anmodningerne vil blive behandlet efter den dato, de blev bestilt, og efter prioritet.

Hvis mængden i dit nuværende abonnement er for lav, kan du kontakte os for at høre mere omkring hvordan vi kan tildele dig mere kapacitet og øge dit output.

Vi ansætter de bedste designere og videofolk muligt på dette serviceniveau. Vi har kvalitet, hastighed og support øverst på vores prioriteringsliste.

Dog, fordi vi er en meget omkostningseffektiv tjeneste, betyder dette også, at du ikke vil få det samme niveau af involvering og opmærksomhed, som du ville modtage ved at betale et prisvindende designfirma 50-100.000+ kr. om måneden for at få dem til at udføre research, udvikling, strategi, design osv.

Vi er en meget åben, ærlig og transparent virksomhed og påstår aldrig at være nummer 1 designservice i verden, sådan som nogle af vores konkurrenter gør. Vi mener, at det er en dristig, og det meste af tiden, falsk udtalelse, og vi er i branchen for at give dig en fantastisk, højkvalitetsservice til en overkommelig pris uden røgslør eller besværlige forbehold.

Vi betaler vores affiliate partnere fast hver måned. Når din henviste kunde passerer 14-dages refusionsvinduet hver måned, vil dine provisioner blive godkendt til udbetaling. Vi betaler normalt om onsdagen hver uge.

Når du bliver en affiliate partner, så får du et tilpasset sporingsslink. Du skal bare få folk til at klikke på linket, og så vil de lande på vores hjemmeside. Når de køber, får du provisionen. De kan vende tilbage når som helst inden for 90 dage for at tilmelde sig, og du vil stadig få din afregning.

Vi betaler i øjeblikket kun gennem PayPal. Du SKAL have en verificeret PayPal-konto og tilføje den til din affiliate-konto, når du tilmelder dig.
Din konto bliver automatisk godkendt når du opretter dig. Du kan logge ind på din konto med det samme når du har afsluttet opsætningsforløbet.
Absolut ikke! Hvis du bliver taget i at betale folk for at tilmelde sig, så du kan få en provision, og derefter beder dem om at annullere, så de heller ikke bliver opkrævet, vil du straks blive udelukket fra programmet.

Der er ingen kontrakter eller forpligtelser forbundet med at bruge vores månedlige services. Du kan opsige når som helst og vende tilbage når som helst.

Vores løsninger er meget fleksible i forhold til dine aktuelle designbehov. Opgraderinger kan også foretages til en forholdsmæssig pris, så du kan skalere som nødvendigt. Nedgraderinger træder i kraft ved udgangen af den aktuelle periode.

For at opsige dit abonnement kan du kontakte den ansvarlige for din konto i ContenTribe-dashboardet.
Vores 14 dages refunderingspolitik er gældende for førstegangsbrugere. Hvis du er utilfreds med servicen eller mener, at det ikke er det rigtige for dig, vil vi refundere det oprindelige beløb. For langsigtede aftaler og yderligere detaljer, tjek venligst vores servicevilkår.

Kunder kan få adgang til deres konti op til slutdatoen for den betalte periode. Ved periodens afslutning vil kontoen blive arkiveret, og eventuelle uafsluttede projekter vil blive lukket.

Ingen nye projekter vil blive påbegyndt efter afslutningen af den betalte periode. Revisioner kan anmodes inden for en 7-dages periode efter slutdatoen for den betalte periode.

Kunder vil i de efterfølgende 6 måneder have ubegrænset adgang til Google Drevet, der oprettes, når de oprindeligt tilmelder sig servicen.

Briefing kan være en trættende proces, da det at forsøge at forklare et visuelt koncept i skriftlig form har sine udfordringer. Vi giver dig mulighed for at give designeksempler for at vise et specifikt koncept på en visuel måde og giver dig mulighed for at bruge tjenester som Loom til at give dit designteam mundtlige instruktioner, der understøtter det skriftlige brief.

Vi har flere niveauer af kundeservice for at hjælpe dig med at føle dig hørt og forstået. Hvis du føler, at du ikke får trængt igennem til en designer, så kontakt din konto administrator. Vi vil tage de nødvendige skridt for at sikre, at du er forbundet til et designteam og designere, der forstår dine behov og kreative vision.

De bedste designbriefs er ligetil, præcise og organiserede. Vi har brug for flere vigtige oplysninger såsom tekst der skal anvendes og eventuelle specifikke elementer/filer for at levere vores bedste arbejde.

Med dette kan vi få dit designprojekt i gang, og eventuelle yderligere detaljer vil hjælpe med at realisere din specifikke idé.

Kundesupport og kommunikation er en af vores vigtigste funktioner, og vi har en udpeget kontoadministrator til at hjælpe dig, når du har brug for det. Når du har et spørgsmål eller en bekymring, skal du blot trykke på “?” ikonet i headeren på dashboardet. Dette vil give dig mulighed for at sende en direkte besked til din kontoadministrator eller sende en support ticket til vores kundesupportteam.

Hvis du har et akut behov, kan du chatte med os på live chatten.

Absolut. Vi er klar over, at det nogle gange kan være svært at forklare dine ideer skriftligt. Vi er mere end glade for at se en skærmoptagelse, hvor du mundtligt forklarer dine tanker og behov.

Vi tilbyder i øjeblikket ikke telefonsupport for hvert projekt, men du kan booke et opkald med os hvis du har nogle spørgsmål til din konto.

Vi tilbyder ikke nogen 1 til 1 telefonkommunikation med designere, men vi opfordrer vores kunder til at bruge skærmoptagelsesapps som LOOM for at hjælpe dem med at forklare mere komplekse ideer mere klart til designeren.

Du kan simpelthen optage din skærm, bruge din stemme til at beskrive eventuelle ideer eller ændringer og visuelt vise designeren, hvad du leder efter.

Optagelserne kan uploades direkte ind i den enkelte designopgave.

Enhver interaktion, du har under dit ContenTribe-abonnement, vil blive foretaget inde i vores ContenTribe-dashboard.

Her vil du oprette brandprofiler, anmode om designs og videoer, og downloade materialer.

Anmodningsprocessen er gjort så enkel som muligt med fastsatte spørgsmål og muligheden for at uploade materialer og design/video eksempler ét sted.

Når en opgave flyttes fra designkøen, vil det blive markeret som Igangværende. På dette tidspunkt starter designuret, og du vil se en frist sat på opgaven.

Hvis en frist ikke passer for dig, eller du har brug for at fremskynde en opgave, bedes du kontakte designeren eller din kontoadministrator, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at imødekomme dine behov.

Vi kan skifte designere når som helst. Hvis du er utilfreds med et nuværende design eller blot ønsker et andet perspektiv fra en anden, så lad os vide det, så vi kan skifte designere på dit projekt.

Vi tilbyder et bredt udvalg af pakker for at dække behovene for virksomheder af alle størrelser og behov. Vi står klar til at chatte eller tale med dig om dine behov og kan hjælpe dig med at vælge den rigtige pakke. Du er også velkommen til selv at vurdere, hvor meget volumen du kan have brug for i løbet af en måned, og vælge den pakke, der dækker det.

Vores service er designet til at være fleksibel for at passe til de unikke behov hos hver virksomhed. Vi tager gerne en snak med dig en til en for at finde den bedste kreative løsning til netop jeres behov.
Selvom vores primære fokus med vores videotjeneste er sociale medieannoncer, e-læring og kreative indslag, så tilbyder vi også et bredt udvalg af videotjenester såsom undertekster, animerede billeder, meme-stil videoer. Logo intro/outroer, YouTube-videoer og mere.
Vi sigter efter 2 arbejdsdage for grafik og 3 arbejdsdage for video. Selvom vi forsøger at levere alt så hurtigt som muligt, fokuserer vi først og fremmest på kvalitet. Større tidskrævende projekter kan tage mere end 2-3 dage at fuldføre, og vi vil sætte realistiske forventninger for dig, efterhånden som anmodningerne kommer ind.
Når vi siger ubegrænset, så mener vi det virkelig! Du er velkommen til at sende ubegrænsede design- og videoanmodninger når som helst. Husk dog på, at vi kun er mennesker og fokuserer på at give dig et produkt af højere kvalitet frem for at pumpe forudlavede skabeloner af lav kvalitet ud, som ikke vil være fair overfor din forretning og dit brand. Kvalitetsarbejde tager tid at fuldføre.

Du kan indsende så mange anmodninger, som du ønsker, der er virkelig ingen grænse. Anmodningerne vil blive behandlet efter den dato, de blev bestilt, og efter prioritet.

Hvis mængden i dit nuværende abonnement er for lav, kan du kontakte os for at høre mere omkring hvordan vi kan tildele dig mere kapacitet og øge dit output.

Vores designere er alsidige, men der kan være tilfælde, hvor en designer ikke fungerer for dig. Vi kan udskifte dem og få en ny designer til at arbejde så hurtigt som muligt.

Kontakt blot din teamleder i “Kundesupport”-området, eller send os en e-mail.

Vores materialer kommer fra flere betalte og gratis ressourcer med kommerciel licensering. Nogle mere udvidede licenser kan have brug for at blive købt afhængigt af din planlagte brug af aktiverne. Lad os venligst vide, hvis du er usikker på rettighederne til dine materialer, og så kan vi fremskaffe licenserne.

Ja, vores team kan skabe designs på ethvert sprog, så længe annonceteksten leveres både i den engelske eller danske version, samt eventuelle yderligere sprog.

Hvis der er tale om video med tale i, så er det yderligere nødvendigt med en transskribering med tidskoder af indholdet, så det er muligt at forstå hvad der sker i videoen.

Vores opgaver/projekter giver dig mulighed for at få op til 3 variationer eller koncepter for én type service i et enkelt projekt/anmodning. Det betyder, at du kan bestille et helt annoncesæt i ét projekt, som bliver færdiggjort på 2 arbejdsdage, i stedet for 3 individuelle projekter.

Der er undtagelser, herunder store projekter som flyers, brochurer, e-bøger og alle videoprojekter. Store projekter er underlagt 1 variation per projekt.

Alle størrelser kan laves direkte indenfor det oprindelige projekt. Du kan specificere de størrelser, du har brug for i starten af designprocessen, eller når den er færdig, og vi vil udarbejde dem for dig.

Vi arbejder med én størrelse gennem designprocessen, og når vi får godkendelse af designet, leverer vi alle de ønskede størrelser. De fleste ændringer til størrelser vil blive lavet samme dag.

Vi arbejder normalt efter princippet først ind, først ud. Dog, for at hjælpe vores kunder, når vigtige projekter dukker op, har vi implementeret et prioritetssystem. Du kan markere hvert projekt som Lav eller Høj prioritet for at lade os vide, hvilke projekter der skal færdiggøres før andre.
JA! Vi designer annoncer til de sociale medier hver eneste dag og er godt bekendt med alle de almindelige størrelser.
Alle designs er 100% lavet til din opgave, dit brand eller din demografiske målgruppe. Vi kan inkorporere stockmateriale eller skabeloner, når det tjener projektets mål bedst.
Selvom vi ikke tilbyder webdesign-tjenester, kan vi hjælpe med mockups til landingssider og e-mail-design. Denne tjeneste vil ikke levere et kodet og funktionelt slutprodukt. Filen, der leveres, ville være en statisk designfil såsom PNG eller PDF.
Produktions services er ikke inkluderet i nogen af vores nuværende designabonnementer, da løsningen vi leverer primært fokuserer på selve designarbejdet og redigering af eksisterende videoer samt animation.

Som det absolutte minimum ville vi have brug for så mange produktfotos, som du kan levere, for at give vores designteam mulighed for at skabe så mange variationer som muligt.

Produktfotos er helt anvendelige til videodesign, men ethvert videomateriale, der kan leveres, vil være til gavn og give os flere muligheder for hvad der kan blive produceret til dig.

Marketing- eller konsulenttjenester er ikke inkluderet i vores designservices. Vi har dog ContenTribe-partnerskaber, der kan hjælpe med håndtering af sociale medier og generelle marketing services.